Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bokutvalg

Uvalgsleder:

Marit Hjelmstad

Tlf: 994 97 780

E-post: marit-hjelmstad@outlook.com

Linker:

Register Gausdalsminner

Gausdalsminner - salg

Temahefter - salg

Bokutvalget for Gm 2024

Fra venstre: Per Audun Øvstehage, Marit Hjelmstad, Guro Steine, Bjørn Lillevolden, Grethe Storsveen, Arne Storsveen. Foto: Hans Kråbøl.

Bokutvalget har som hovedoppgave å stå for utgivelsen av Gausdalsminner. Den første utgaven av Gausdalsminner kom i 1985 og har siden kommet ut hvert andre år. I hovedmenyen og i linkene til venstre ligger et register over artikler som finnes i de forskjellige årganger av Gausdalsminner. 

Bokutvalget har også gitt ut Temahefter. Dette er hefter med emner som passet bedre å gi ut som egne bøker i forhold til artikler i Gausdalsminner. 11 temahefter er foreløpig gitt ut.

Neste årgang av Gausdalsminner kommer i 2025. Det er tredje boka dagens boutvalg gir ut. Som før, vil ikke Gausdalsminner ha noe fast tema, men litt av hvert, slik at alle kan finne noe de liker å lese. Det satses på å få med stoff fra alle deler av bygda, og at noe også er av "nyere" dato. Det er et mål å benytte seg av fotogruppas arbeid og ha mange bilder i boka. 

Bokutvalget vil samle inn spesielle stedsnavn fra bygda og deres betydning. Vet du om spesielle navn eller har ideer til temahefter, artikler eller intervjuobjekter til Gausdalsminner? Ta kontakt med oss.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn