Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nyheter

Markvandring til Bauker

24. mai 2023

Søndag 4. juni blir det vandring fra Ø.G, Bygdahus og opp til Bauker. Turen starter kl. 11.00 og det vli bli omvisning på Bauker kl. 13.00. Vi håper mange tar med seg ei niste og blir med og går en fin tur.

Vandring i Musdal

24. mai 2023

Musdal grendelag og Øyer og Tretten historielag arrangerer en lokalhisorisk vandring i Musdal den 7. juni. Interesserte kan lese mer om vandringa og dens program her.

Årsmøte Gausdal Historielag 2023

27. februar 2023

Årsmøte for Gausdal Historielag avholdes i Østre Gausdal Prestegård Søndag 12.03.2023 kl. 1900. Vanlige årsmøtesaker. Saker som ønskes behandlet, sendes til styret innen 06.03.2023. Etter møtet viser vi gamle filmer fra Gausdal. Velmøtt! Mvh. Styret.

Les mer...

Gratulerer til vinnere i julekalenderen

17. desember 2022

Vi gratulerer alle som hittil har vunnet i vår julekalender! Spørsmål vi har hatt, med svar og vinnere, kan leses her. Hvis du ikke har vunnet eller sendt inn svar, så er det ikke for sent. Det er fortsatt noen dager og spørsmål igjen til jul. Dagens spørsmål finner du her.

Les mer...

Første vinnere i julekalenderen

5. desember 2022

Vi gratulerer de fire første vinnerne i vår julekalender: Aud Irene Kristiansen, Anne Lena Opheim, Odd Magnar Johansen og Einar Opseth. Spørsmål og svar fra de foregående dagene finnes her. Dagens spørsmål ligger her.

Les mer...

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn